Veiligheid is een belangrijke voorwaarde voor prettig wonen. Het creëren van een veilige woonomgeving is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van inwoners en politie. Met elkaar zijn we de extra ogen en oren van de wijkagent.  

Lisserbroek Preventie App

Alle inwoners van Lisserbroek kunnen zich aanmelden bij de WhatsAppgroep 'Lisserbroek Preventie App'. Via deze app kunnen situaties die de veiligheid van andere inwoners aangaat — zoals (het vermoeden van) inbraak, oplichting, vernieling, straatroof, bedreiging of mishandeling — worden gemeld. In noodgevallen dient uiteraard eerst 112 te worden gebeld, of in minder dringende gevallen het algemene politienummer 0900-8844. Als de omgeving ook op de hoogte moet worden gebracht, kan de buurt via de app op de hoogte worden gebracht.
De Lisserbroek Preventie App is een initiatief van Jan Willem de Vries en Jorg Schalken. Wilt u deelnemen? Stuur een e-mail met uw naam, adres, geboortedatum en mobiele telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U krijgt dan verdere informatie toegestuurd.

Werkgroepleden

Jan Willem de Vries
Jorg Schalken